Kom ook eens een kijkje nemen in onze winkel in Rosmalen

Bestellingen worden met PostNL bezorgd. Ben je niet thuis, dan kan de bezorger het pakket bij de buren afgeven of bij een PostNL pakketshop afgeven. Je krijgt hierover bericht van PostNL in de brievenbus en/of per email.

Track & Trace code

Je kunt de levering van je bestelling controleren via de track & trace code die je per e-mail ontvangt van PostNL.

Verzendkosten

Bestellingen met een orderwaarde boven de € 75,- incl. BTW wordt binnen Nederland gratis bezorgd.

Voor bestellingen met een lagere orderwaarde vragen we een verzendbijdrage van € 7,95 incl. BTW.

Voor België en Duitsland vragen we een verzendbijdrage van €10,- incl. BTW

Levertijd

Albertus Wijnen hanteert de volgende levertijden:

1. Voor alle dagen, behalve het weekend, geldt dat bestellingen geplaatst voor 14.00 uur dezelfde dag worden verstuurd. Dit betekent in de meeste gevallen dat deze bestellingen de volgende dag bij je worden bezorgd.

*We doen onze uiterste best om de bestelde wijn binnen 2 werkdagen te bezorgen. levertijd staat bij de wijn gemeld. Mocht de levertijd langer dan vermeld zijn dan nemen we contact met je op.

2. Bestellingen geplaatst op vrijdag na 14:00 uur worden verstuurd op maandag. Dit betekent in de meeste gevallen dat deze bestellingen op dinsdag bij je worden bezorgd. 

Bovenstaande levertijden zijn indicatief en het kan voorkomen, door bijvoorbeeld extra drukte bij vervoerders in bepaalde periodes, dat de levering iets langer duurt. 

Voor levering buiten Nederland geldt dat de standaard levertijden zoals genoemd hierboven met 1 werkdag verlengd dienen te worden.

Je hebt geen account nodig om een bestelling te kunnen plaatsen. Bij het invullen van de gegevens kun je het adres invullen waar je de bestelling graag ontvangt.

Ophalen

Ook ophalen is mogelijk in onze winkel in Rosmalen. Voor de adresgegevens kun je tericht op onze "Over ons" of "Contact" pagina.

Meestal hebben wij je bestelling binnen 24 uur voor je klaarstaan. Sommige wijnen zijn niet op voorraad, maar dan bestellen we ze meteen en brengen we je op de hoogte dat het ophalen van de wijn iets later zal moeten plaatsvinden.

Zoeken