Kom ook eens een kijkje nemen in onze winkel in Rosmalen

Heb je een vraag over een product op onze website of over een bestelling? Hieronder kun je de veelgestelde vragen bekijken. We hopen dat het antwoord te vinden is. Mocht dit niet het geval zijn dan kun je voor al je vragen contact op via het contactformulier op de contact pagina of stuur een email rechtstreeks naar info@albertuswijnen.nl en wij reageren op werkdagen binnen 8 uur.

Service Informatie

Wij zijn geopend van maandag vanaf 12:00 tot 18:00, dinsdag t/m zaterdag vanaf 09:00 tot 18:00. Op vrijdagavond zijn we geopend tot 20:00 en zaterdag tot 17:00. Op zondag zijn we gesloten. De openingstijden vind je ook op onze contact pagina of in de footer onderaan de pagina.

De webshop is uiteraard 24/7 geopend. Zodoende kan je online altijd bestellen.

We bezorgen onze wijn in heel Nederland gratis bij besteding van €75,- of meer. Tot €75,- betaal je €7,95. De prijzen voor wijnen die je online kan bestellen in onze webshop zijn overigens ook exact hetzelfde als in onze winkel.

Alle wijnen zijn op voorraad in de winkel. Het kan natuurlijk altijd dat ze tijdelijk uitverkocht zijn. Iedere woensdag en donderdag krijgen we wijnen binnen. Alle bestellingen worden daarom in de meeste gevallen de volgende werkdag verzonden. Wij informeren je erover mocht dat niet zo zijn. Bezorgen in de omgeving van Rosmalen / Den Bosch doen we zelf. In de rest van Nederland worden onze wijnen bezorgd in een breukvrije verpakking door onze logistieke partner PostNL.

Je kan in onze webshop veilig met IDEAL, American Express, Maestro en Visa betalen. Er wordt gebruik gemaakt van een beveiligde gecertificeerde https verbinding (SSL), dus je persoonlijke gegevens zijn altijd beveiligd.

Je hebt, na ontvangst van de door jou bestelde producten, 14 kalenderdagen bedenktijd om aan te geven of je een ontvangen artikel retour wenst te zenden. Geopende, bederfelijke artikelen (zoals onze wijnen) zijn uiteraard uitgesloten van de herroepingsrecht.

Wanneer je wilt retourneren dan kun je ons een berichtje sturen via het contact formulier op de retourneren pagina.

Vervolgens sturen wij de instructies en retourlabel naar je op.

Nee. Een account aanmaken is optioneel en zeker niet verplicht. Het kan handig zijn om een account aan te maken zodat je bij toekomstige bestellingen niet telkens opnieuw je gegevens hoeft in te vullen. Ook kun je door in te loggen op je account je bestelgeschiedenis inzien.

Door het aanmaken van een account op deze website kun je je bestelgeschiedenis inzien. Ook al had je in het verleden nog geen account aangemaakt, alle bestellingen gemaakt met hetzelfde emailadres zullen zichtbaar worden als je een account aanmaakt.

Product informatie

Je kan zelf bepalen hoeveel flessen je bestelt. Je kan per wijn één fles bestellen. Daarnaast maakt het totale aantal flessen niet uit.

Mocht een wijn, om welke reden dan ook, niet voldoen aan de verwachtingen, dan kan deze ten alle tijden geruild worden in onze winkel. Het betreft hier een ongeopende fles.

Een wijn met besmetting "kurk" kan ten alle tijden geretourneerd worden. Je ontvangt eenzelfde fles terug. Uitgezonderd oude Bordeaux en Bourgogne wijnen.

Dit geldt voor alle huiswijnen. Wij hebben een mooie selectie huiswijnen die altijd beschikbaar zijn. Koop je 6 stuks, dan krijg je 1 fles gratis.

Voor bijna alle wijnen geldt dat je bij 6 flessen 7% korting krijgt (op de huiswijnen na). Voor sommige wijnen geldt ook dat je een hogere korting krijgt bij 18 flessen. Dit is per wijn verschillend en is te zien op de productpagina.

Zoeken