Kom ook eens een kijkje nemen in onze winkel in Rosmalen

Altijd leuk om te geven (en te krijgen)

Wijn is altijd leuk om te krijgen en te geven. Een stijlvol en tijdloos cadeau dat iedereen graag ontvangt. Rond de feestdagen zijn er uiteraard vele momenten waarbij er geproost moet worden en volop genoten wordt van samenzijn, goed eten en drinken en heerlijk lang tafelen. Maar ook voor een speciale gelegenheid is een mooie fles wijn of champagne altijd een goed idee.

Bel ons of stuur ons een berichtje en wij stellen jouw cadeau helemaal persoonlijk voor je samen. Wil je toch liever een cadeaukaart geven, dan kan dat natuurlijk ook.

Ook voor bedrijven

Albertus Wijnen verzorgt jaarlijks vele relatiegeschenken voor bedrijven in én buiten de regio 's-Hertogenbosch / Rosmalen. Van enkele pakketten tot zeer grote aantallen; van vriendelijk geprijsd maar altijd smaakvol en kwalitatief tot luxe Champagne en Bordeaux; bezorgd centraal of rechtstreeks aan relaties; in geschenkkarton tot luxe (bedrukte) kist, etc.: álles is mogelijk.

Maar altijd met uiterste zorg gemaakt en geselecteerd, begeleid met een leuke uitgebreide beschrijving, wijn-spijs advies en stijlvol verpakt. Altijd wijn met een verhaal en een mooi geschenk waar zichtbaar zorgvuldig aandacht aan is besteed.

Neem nu contact op voor de mogelijkheden via het contactformulier of bel naar 073 - 523 60 70

Zoeken